top of page

Gå Lysvegen med englene med...

EngleBusiness

Her finner du ulike kurs med Engleportalen, som gir deg kvalifisering som EnglePro i etterkant av kurset. EngleBusiness hjelper deg å gjøre karriere som lysarbeider. Individuell oppfølging i form av Engle Sessions er inkludert i alle in-person og online kurs fra "EngleBusiness". Alle online kurs finner du i APPEN "ENGLE VERDEN" - Som lastes ned fra AppStore & GooglePlay.

 

Det koster 99,-Mnd og ha appen. Da er du MEDLEM av Engle Verden. Kursene ligger der for å gjøre de lett tilgjengelig for deg, samt gi deg rimelig inspirasjon i hverdagen! Du har tilgang til kurs så lenge du har appen. Det er et krav om medlemsskap i EngleVerden for å bli listet som EnglePro i Appen + Engleportalen sine nettsider (markedsføring til deg!).

Du må SØKE for å bli en EnglePro. Det er begrenset antall plasser, da det er individuell oppfølging inkludert i EngleBusiness. Søk ved å send en forespørsel til Linn. Se kontaktsiden for kontaktinformasjon. Når du har plass, så bekrefter du med vipps for alle kurs.

 

Scroll ned for å se hvordan du kan gjøre EngleBusiness :)

VIPPS FOR ALLE ENGLE KURS #810628
 

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

engleportalen lys (46).png

Engle Coach Online

Engle Coach Online finner du i ENGLEVERDEN APP.

Gjennom kursets 4 Moduler, så lærer du:

1) Engle kommunikasjon 2) Høyfrekvent Coaching i kjærlighet 3) Coaching for høysensitive 4) Ivareta deg selv som høysensitiv coach.

Ønsker du å bli kvalifisert Engle Coach? Ikke bare inspirert inne i appen?:) Da kjøper du ENGLE COACH KURSPAKKE her.

etter at du har fått plass på kurset. (Husk å søke om plass ved å kontakte Linn).

I Engle Coach kurspakken får du:  4 Engle Sessions (30 Min X 4) med Linn Angell (Whattsapp), Arbeidshefte "Engle Coach" tilsent i posten, som inneholder visdom og notatsider tilhørende kurset. + Diplom etter gjennomført kurs.

+ Bonus er at Linn introduserer deg i Engle Verden Appen! her kan du fort få nye kunder.

Pris for Engle Coach Kurspakke: Vipps: 6900,- (Ekskludert Medlemsskap i Engle Verden (99,-Mnd), som du trenger for å ta kurset. Det er ingen bindingstid i medlemsskapet! Behold det så lenge det er riktig for deg:)

bottom of page