top of page
engleverden app (720 × 720 px) (1).png

EngleVerden

EngleVerden er en vakker meditasjonsapp som er tilgjengelige for alle via Appstore + Google. Du kan også bruke web versjonen om ønskelig. En pris - Alt inkludert!
110,- Mnd. Ingen bindingstid. Prøv i 7 dager GRATIS!

Alt fra korte hverdagsmeditasjoner til lengre astralresier jordings - og manifesteringsmeditasjoner i appen:) Du kan også booke (ekstra) online og in-person englekurs i appen!

ALT skjer i appen... Communities, Chat, Linn Live! også booking av alle kurs skjer fremover i appen. dette gjelder også booking av Lysarbeider retreat (in-person).

Slik blir du medlem! Last ned appen fra Google Play eller Appstore og trykk "bli medlem" :)  Velg mellom...

Ordinær Medlem: ALT innhold: 110- Kr Mnd - ingen binding. Lysarbeider Medlem: ALT innhold 555,- Kr Mnd + Lysarbeidernes MasterClass (nye episoder hver måned)  & 1 Reading (15 Min) M/Linn hver måned!

 

 ALT tilgjengelig både på app og på web! <3

 

Last ned ENGLEVERDEN APPEN i dag :) Eller klikk for webversjonen til EngleVerden - alt innhold tilgjengelig for deg både på web og i app:) www.engleverden.no

NY insta JUNI engleportalen (11).png

Hva synes folk om Engle-Appen...?

"Jeg elsker engle-appen. Jeg har brukt den mye, spesielt meditasjonene. Linn er roen selv, og er en av de få som klarer å gi meg ro under guidet meditasjoner. Jeg er evig takknemlig for at jeg fant Linn, i en svært krevende og tøff tid. Hun har vært og er fortsatt en reddende engel i dager hvor jeg ikke klarer å finne lyspunktet. Appen har blitt en veldig fin støtte for meg. Den er også oversiktlig og ryddig. Jeg gleder meg til å følge med videre <3"
- Charlotte

"Jeg ELSKER engle appen! Du sprer så mye lys, og det skal du vite".
-Emilie

 


"Hei, først og fremst, takk for alt du gjør <3 Har fulgt deg en stund, og plutselig fant jeg appen din. og den er bare helt amazing. Aldri følt og sett så mye i meditasjoner noen gang, som med dine meditasjoner. Tusen takk."
-Hanne

"Liker veldig godt appen din. Bruker den HVER dag." <3

-Malene

"Tusen takk for en nydelig engleportal:) Tok meditasjonen fra Erkeengel Michael nå, om å kutte cords......tårene bare renner i takknemlighet til deg og han. Måtte bare dele med deg <3 "

-Sigrun

Videohilsen om Engle-Appen:)

Book ditt medlemsskap i appen :)
Note: Du kan kjøpe ditt abonnement via web her eller i appen:) ALT innhold er tilgjengelig både i app og på web. Bruk samme e-post og passord:)

Møt Linn i Appen!

NY insta JUNI engleportalen (15).png

"Møt meg i Engle Verden appen hver måned LIVE!

Her får du bli med på morsomme tema som gir deg spirituell vekst. Linn Live er inkludert i ditt EngleVerden medlemsskap! Her får du Live Readinger og Q&A! Du kan også bli med på unike englekurs i appen (tillegg).

engleportalen insta SEPT 2023 (10).png
bottom of page