top of page
engleverden app (720 × 720 px) (1).png

EngleKurs

Engleportalen tilbyr ulike kurs hvor individuell oppfølging også er inkludert (Engle Sessions).

 

Engle Coach Online er for deg som ønsker enten å fokusere dypere på selvutvikling med englene, eller for deg som ønsker å bli PRO Engle Coach.
Info & booking av Engle Coach Online rett i appen:))

Engle Coach Master Moduler er for deg som ønsker å utvikle deg gjennom englene som spirituell veileder. Alle Master Moduler bygger på Engle Coach kurset. Alt skjer i Engle-Appen:)

 

Engle Retreat er 1-dags retreat som gir nydelig og effektiv innføring i lysarbeidernes rolle i Norge (masse healing!). (In-person). Book i appen:)

 

ØNSKER DU GRATIS ENGLE SESSION/SAMTALE? Da kan du få info om hvilke kurs som passer deg. HELT GRATIS!  Last ned ENGLEVERDEN APPEN (Google/Apple) eller bli med HER.

Kopi av engleportalen insta SEPT 2023 (1).png

"Tusen takk for en helt nydelig dag. Jeg føler meg så takknemlig og fylt opp av masse kjærlighet. Det var virkelig fint, og skulle gjerne hatt to dager på rad med dette! Jeg føler meg så heldig som har blitt kjent med deg og de andre deltakerne. Jeg storkoste meg så vanvittig mye! Og jeg elsket den kraften fra englene og dere rundt. Tusen takk <3"

Deltaker Engle Retreat, Oslo

"Linn jobber fra et høyere plan, med en helt egen evne til å gi veiledning utifra ditt høyeste og beste gjennom englene. Hun er jordnær og behagelig, jeg har fått masse god hjelp til å løse opp i gamle mønstre, karma og blokkeringer. Anbefales på det varmeste".

Deltaker Engle Retreat, Bergen

Meditation

LYSARBEIDER RETREAT - FOR DEN MODERNE LYSARBEIDER -

BYGG SPIRITUELLE MUSKLER MED ENGLENE!
 

TRONDHEIM 18 NOVEMBER (KL 11-1700)

OSLO 20 JANUAR 2024 (KL 11-1700)


Her får du IN-PERSON Engle Retreat - 1-dag med englene og Linn! Inneholder: MYE healing, meditasjoner, innnsikter, diskusjon, og leksjoner. 

Bli kjent med Erkeenglene og lær 4 Steg som er viktig for deg som Lysarbeider! :) Passer alle nivå, og er tilpasset nybegynnere.

 

DU FÅR:
 

  • 1-dags Retreat

  • Engle Reading (30 Min) (verdi 990,-)

  •  Lysarbeider Retreat Arbeidsbok.
    + BONUS: Tilgang til Lysarbeidernes MasterClass i appen! (Nye episoder ca 4 ganger i året).

Engle Retreat passer for alle, uavhengig av erfaring. Booking rett i appen:) Kun for medlemmer av EV. 
Pris: 2900,- Inkluderer kurs, Arbeidsbok & 30 min Engle Reading

Passer ikke dato...? Meld din interesse i appen for neste kurs.)

bottom of page