top of page
engleverden app (720 × 720 px) (3).png

Bli kjent med Linn og englene:)

FÅ GRATIS SESSION....:)
 

Se for deg at du våkner hver dag med en følelse av indre ro, fred, og harmoni, fordi du følger din SJELSVEG på jorden. Tenk deg at du får en ny "bestie", din egen skytsengel! Som du kan være i dialog med i det du tar dine første steg på lysvegen. 

Du kan bli bevisst i din hverdag på hvordan du kommuniserer med din sjel ved å jobbe med englene. Du kan også få hjelp av en PRO lysarbeider, dvs. meg:)

Få kanaliserte meldinger fra englene og lær om dine lysarbeider "sår" og "styrker", slik at du kan jobbe videre med dette i hverdagen. Du kan også få vite hvordan DU kan ha nytte av engleportalens kurs.

Book 1 GRATIS LYSARBEIDER SESSION HER (30 Min)
(Om det er ledig i kalenderen...) Obs! Kun får nye kunder.

1:1 Oppfølging

Ønsker du å ta et VIKTIG steg på lysvegen din?

Linn tilbyr ikke enkelt sessions (med unntak av de gratis!). Men, det er en fantastisk utviklingsreise med englene i Engle- appen! Her får du kurs, meditasjoner, m.m! Nå i en liten periode har du mulighet til å booke oppfølging med kurs i appen! Da abbonnerer du på Engle Verden (App elller web) og du får 1 TIME OPPFØLGING HVER MÅNED - I tillegg til alt i appen:)
 

NB! Begrenset antall plasser...Søk nå!:)
 

Er du ny? Book en gratis session med Linn! Da finner vi ut om Oppfølgingsprogrammet passer for deg:) Har du snakket med Linn før..? Ta kontakt på Whattsapp/e-post for å finne ut om Oppfølgingsprogrammet er for deg. 

Oppfølging stenger 1 September. Vær kjapp om du ønsker dette...:) Obs! Kursdeltakere vil være prioritert, men det er åpent for alle å søke! Etter at du har fått bekreftelse om plass, så bruker du linken for å bekrefte medlemsskapet ditt. Du trenger ikke ordinært medlemsskap i Engleverden i tillegg, det er nemlig inkludert i Oppfølgingsprogrammet:)

bottom of page