top of page

Tilbakemeldinger

Les tilbakemeldinger fra kurs med 1:1 coaching. Samt noen koselige meldinger jeg har fått fra readinger (delt med tillatelse) :)

Sverre Zendo Erikesen -  Life Coach

"Min coaching erfaring med Linn Angell føltes dyp og fylt med kjærlighet. Jeg erfarte å få kontakt med underliggende mønster (og clearing av) begrensninger i livet mitt. Jeg anbefaler Linn som energiarbeider på det høyeste! Med hennes direkte og kraftfulle tilnærming. Men på samme tid, så er hun ydmyk og jordet på sin måte å jobbe på."

Kvinne 41 - Deltaker Lysarbeider Retreat (Oslo)

"Tusen takk for en helt nydelig dag. Jeg føler meg så takknemlig og fylt opp av masse kjærlighet. Det var virkelig fint, og skulle gjerne hatt to dager på rad med dette! Jeg føler meg så heldig som har blitt kjent med deg og de andre deltakerne. Jeg storkoste meg så vanvittig mye! Og jeg elsket den kraften fra englene og dere rundt. Tusen takk <3"

Kvinne, 39 - Deltaker Lysarbeider Retreat (Oslo)

"Fineste retreaten jeg har vært med på! Tusen takk for en nydelig dag med healing og meditasjon <3"

Stine Sandnes - Deltaker Lysarbeider Retreat (Oslo)

"Tusen takk igjen for en nydelig og forløsende dag på Lysarbeider Retreat! Jeg har fått veldig mye veiledning, støtte, og trøst fra deg og englene. Jeg er veldig veldig  takknemlig! Jeg har forsøkt og følge rådene så godt jeg kan og føler virkelig at det har gitt meg retning. Tusen takk igjen".

Torger Hoel - Nordic Healing

"Siden jeg fikk kontakt med Linn i 2010, så har vi hatt flere innsiktsfulle samtaler sammen. Linn har en sterk gave. Svarene og rådene hun kommer med er ofte helt utenfor det jeg forstår der og da. Men hun trigger dype innsikter, og når forståelsen kommer til meg etter våre samtaler, så faller alt på plass. Linn har en utrolig gave som sjamanistisk veileder, og jeg anbefaler henne på det sterkeste. Hun har evnen til "å se" det ingen andre ser, og hun har betydd utrolig mye for meg og min utvikling de siste årene."

Chris Lamain - Kursdeltaker V/Indigo

“I took both the Indigo Coaching Youth and the Indigo Facilitator Program Courses and they were really great. It is not the typical course where we just follow instructions, rather 80% of the courses are inspired through activations and downloads to awake our own path and our own Indigo self that was repressed so we can in turn support the Indigo children without bringing our distortions into their world because those are healed during the activations. Linn's sessions are also a big help to clear or heal something that was left unseen and get us started on our path in supporting the little ones and their gifts that need to be nurtured. Thank you for

these great courses!"

Kathe - Deltaker Lysarbeider Retreat (Bergen)

"Jeg vil anbefale dette for de som tror de er lysarbeidere og vil vite mer om lysarbeider rollen. Fint, rolig kurs, med fine og sterke meditasjoner".

Ane Sofie Lind - Deltaker Lysarbeider Retreat (Bergen)

"Linn jobber fra et høyere plan, med en helt egen evne til å gi veiledning utifra ditt høyeste og beste gjennom englene. Hun er jordnær og behagelig, jeg har fått masse god hjelp til å løse opp i gamle mønstre, karma og blokkeringer. Anbefales på det varmeste".

Anonym - Instafølger

"Tusen takk for den jobben du gjør med siden her på instagram, den er veldig inspirerende! Det er positivt å høre englenes ord og få affirmasjoner en kan bruke. De personlige engleordene, setningene og tallene du er så snill å formidler til dine følgere er full klaff for meg! Og akkurat det jeg trenger å høre der og da. Tusen takk igjen <3"

Kvinne 40 - Deltaker på Lysarbeider Retreat (Oslo)

"Kurset til Linn skapte for meg en god og trygg ramme for å utforske lysarbeid og englenes veiledning. Anbefales på det varmeste!"

Anonym - Mottok (gratis) Lysarbeider Reading

"Det var fantastisk! Det føltes godt og nærende og hjalp meg masse med det du beskriver som blokkeringer. Jeg har følt det men ikke greid å sette ord på det. Spennende Reading og veldig god healing! Dette satt jeg veldig pris på. Takk Linn og englene".

Henriette Lien - Yoga teacher

"Linns evne til å arbeide med energetiske blokkeringer og gammel karma har gitt meg en enorm styrke og flere innsikter i meg selv - Langt utover det jeg forventet da jeg begynte å jobbe med henne. Flere og flere ting faller nå på plass uten så mye stress, og jeg er  mye mer fredfull. Jeg anbefaler kursene og Linn som energiarbeider på det sterkeste."

Mette - Mottok EngleHealing

"Jeg hadde noen veldig rare nakkesmerter som jeg har over laaaaang tid, og de ble borte etter samtalen vår. Er så takknemlig og jeg har lyst til å gi deg en stor varm klem." <3 <3 <3

Marianne Brudevoll - Spiritual Coach

"Kjære Linn, tusen takk fra mitt hjerte til deg for fantastisk reading og healing i går. Jeg føler nå at min energi er beskyttet i kjærlighet og det gir meg styrke og kraft. Kurs og session med deg resulterte i to fantastiske samtaler med min mann. Det var en stor lettelse å arbeide med noe så "mørkt" for så å bringe det inn i lyset gjennom session med deg. Ikke mange greier å støtte og bære slike tema som du gjør. Tuuuuusen takk."

Stine - Mottok EngleReading (skriftlig)

"Altså, wow, wow, wow!!!! Jeg er helt målløs Tusen tusen takk!!!! Det du og englene fordmidler er veldig treffende, og det føles trøstende, bekreftende, og betryggende på samme tid. Tusen tusen takk for fine ord og nydelig soft veiledning. Jeg er så taknemlig for at jeg kom over deg på instagram og valgte å be om reading <3"

Charlotte - Medlem av EngleVerden

"Jeg elsker engle-appen. Jeg har brukt den mye, spesielt meditasjonene. Linn er roen selv, og er en av de få som klarer å gi meg ro under guidet meditasjoner. Jeg er evig takknemlig for at jeg fant Linn, i en svært krevende og tøff tid. Hun har vært og er fortsatt en reddende engel i dager hvor jeg ikke klarer å finne lyspunktet. Appen har blitt en veldig fin støtte for meg. Den er også oversiktlig og ryddig. Jeg gleder meg til å følge med videre <3"

Reading Tilbakemeldinger....

"Åhh Tusen takk <3 Du treffer hver gang!
Tusen hjertelig takk!
"

bottom of page